Epolettipaita ilman epoletteja

Päätin tuossa kevättalvella, että en bloggaa sanaakaan ennen kuin kolme ison mittakaavan Erittäin Tärkeää Asiaa on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

No, tärkeistä asioista kaksi on hoidettu. Totesin tässä kolmatta tehdessäni, että seuraavat Erittäin Tärkeät Asiat ovat jo jonossa odottamassa, eikä koko järjestelyssä tunnu enää olevan kauheasti järkeä. Pakko kai se on uskoa, että yrittäjällä on ihan jatkuvasti jotain ”erittäin tärkeää” meneillään, eikä se jokin lopu tekemällä. Jos haluaa aikaa itselleen, on se aika vain otettava.

Niinpä sitten otin aikaa, ja Kankaiden Yön iloisten fiilinkien jälkimainingeissa ompelin itselleni  paidan oman puodin kankaasta. Ja voi kuulkaa, kun siitä tulikin kiva!

Olin arastellut vähän tätä keltaista väriä, sillä vaikka keltaisesta kovasti pidänkin, en välttämättä pidä siitä omissa vaatteissani. Sattui kuitenkin niin onnellisesti, että tämän kankaan lempeä keltainen sävy tuntuu yllä juuri oikealta! Ja tuo 100% puuvillainen kangaslaatu soveltuu ominaisuuksiltaan mainiosti tämmöiseen väljälinjaiseen vaatteeseen.


Kaava on nimeltään ”Top with epaulettes”, ja se on japanilaisesta kaavakirjasta nimeltä ”She wears the

Lue koko postaus tästä