Erilainen hääkakkumme maistui vieraille

Hääkakusta voi lukea tarkemmin täältä.
Jälkiruoan kanssa kaikki ei mennyt ihan putkeen. Perjantai-aamuna ennen häitä tajuttiin, että ei oltu varmistettu Dollyn Donitsilta meille tulevia donitseja, jotka siis piti hakea jo silloin perjantaina. No soittelin sitten perään ja kävi ilmi, että tilaukseni oli jäänyt matkalle. Hetken jo luulin, että ei saataisikaan donitseja jälkiruoaksi, mutta ihanaa kyllä he lupasivat toimittaa lauantaiksi donitsit hääpaikallemme, jee! Muistutuksena kuitenkin, että muista varmistaa _kaikki_ tilaukset vähintään viikkoa ennen häitä, ettei tule häiden aattona tällaisia. 😀 Huikean iso kiitos kuitenkin tämänkertaisesta palvelusta Dollyn Donitsille! 😍
Häissä kuitenkin kaikki meni hienosti! Meillä ei ollut hääkakunleikkausta, joka varsinkin vanhempaa väkeä näytti hieman hämmentävän, mutta nuoriparihan tässä naimisiin menikin eikä muut. Me otimme Visan kanssa ensin jälkiruokaa ja sitten oli muiden vuoro.
Hieman erikoinen hääkakkumme näytti maistuvan (kiitos KP Catering!), donitsit menivät hyvin kaupaksi ja avecitkin hupenivat luotettavaa tahtia. Lisäksi meillä oli tarjolla maito- ja valkosuklaakonvehteja (joita on itseasiassa edelleen kaapissa).
Todella erikoista puolestaan

Lue koko postaus tästä