Erinomaisesti kosteuttava geelinaamio – Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask

Lumenen uutuuksista olen ihastunut erityisesti Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Maskiin (150 ml).  Kyseessä on siis tehokosteuttava geelinaamio. Sitä käytetään normaalin naamio tapaan eli levitetään kasvoille ohut kerros, annetaan olla paikoillaan 5-10  minuuttia ja huuhdellaan pois. Naamiota voi käyttää myös yönaamiona, jollaisena olen sitä itse eniten käyttänyt.
Kaunis, yksinkertainen purkki. Tykkään.
Ihoni on ollut viimeiset puoli vuotta todella kuiva, välillä  melko kuiva ja sitten aivan pikkuisen kuiva eli aaltoliikkeessä ollaan. Olen kokeillut ja käyttänyt monia kuivan ihon voiteita, naamioita ja seerumeita pitkin talvea ja kevättä. Kun käsiini osui jossain tarjouksessa Lumenen tehokosteuttava geelinaamio, ja se myymälässä käden päälle kokeiltaessa tuntui aika ”jännältä”, päätin ostaa kokeeksi.
Geelinaamio tuntuu taivaallisen siloittavalta ja viilentävältä, sekä erittäin ravitsevalta läpikuultavasta ja hyytelömäisestä koostumuksestaan huolimatta. Tosin geelimäiset silmänympärysvoiteet toimivat usein paremmin kuivilla silmänympäryksilläni, joten uskon, että geelimäiset tuotteet voivat olla kosteuttavuudeltaan parempi vaihtoehto kuin voiteet. Omalla kohdallani koen näin. Geelinaamio tuoksuu aavistuksen makealta, erittäin raikkaalta ja puhtoiselta. 
Ihanan raikkaan näköistä. Tulee mieleen jäämeri.
Lumenen tehokosteuttava geelinaamio on pakattu järkälemäiseen purkkiin

Lue koko postaus tästä