Essence- meikkejä ja harmaita hiuksia

Mahtavaa maanantaita kaikille! Olo on aika jyrän alle jäänyt ja hyvästä syystä. Parin viikon treenitauko loppui viime viikolla ja ah, nyt tuntuu viikon treenit kropassa. Sellainen ihana, makea kipu. Tai ei ihan kipukaan, vaan väsy..kolotus? Tietää, että on tehnyt jotain!
Koklailin aikani kuluksi nuita Essencen meikkejä, ja oikeastaan erään ihanan bloggarin innoittamana kun niin ihania kuvia oli blogissaan.  Itse tykkään Essencen kynsilakoista kovastikkin, tuo hinta on vaan niin kohdillaan niissä verrattuna myös laatuun, että avot. 
Joten tuohon koklailuuni. Tällainen paketti tuli hommattua, purkkia ja purnukkaa rivissä!  Ihanan söpöjä ja herkkiä puteleita kaikki, mutta otan nyt pari kerrallaan.

Se, mikä herätti ensimmäisenä mielenkiintoni oli tuo luomiväri. 

Eikö ole ihan mahtavat väri? Noin niinkun teoriassa? Itselläni oli sellainen fiilis, että väriä on nyt vaan saatava. Hintaa tällä paletilla on 8,79€ Kärkkäisen tavaratalosta. Yritin aiemmin tiirailla Tokmanneilta, mutta ainakaan täällä päin ei näitä paletteja ollut. Ehken joissain isoimissa Tokmanneissa, en tiedä. Mutta tuo siis netistä ja herkullisen näköinen on!
Sitten

Lue koko postaus tästä