Etäkoulu, ADHD, autismikirjo ja Tourette sekä muutama linkkivinkki

Korona muutti meidän arkemme ihan totaalisesti ja tietyllä tavalla ei lainkaan. Tähänkin saakka olemme olleet enimmäkseen kotosalla, kun arjesta poikkeaminen saa kaikkien jaksamisen ihan äärirajoille ja vasta tarkan harkinnan ja olemassa olevien resurssien punnitsemisen jälkeen uskaltaudumme arjesta poikkeavaan toimintoon.

Pitää aina myös miettiä sitä tulevaa maanantaita ennen kuin säntää suin päin seikkailemaan. Ennakoitava arki on se, jolla selvitään.

Etäkoulu, ADHD, autismikirjo ja Tourette

Etäkoulu etenee takkuilevasti. Ei auta ennalta kirjoitetut päivärytmit, ei asioiden pilkkominen tai mikään muukaan. No, osa tehtävistä on saatu tehdyksi, kun taas eskarilaisen Päikkyyn ilmestyneet tehtävät ovat nyt jääneet ihan taka-alalle. Niidenkin aika tulee vielä, kun saadaan tämä uusi arki ajetuksi sisään. Ja kun saan sen huomaamatta loppuneen liimapuikon kotiovelle. Onneksi liimapuikkoa odotellessa voi käyttää keitettyä perunaa.

Toiveikkaana odotan kesälomaa, jolloin osa kuormasta häviää ja kauhulla elokuuta, josta kukaan ei vielä osaa sanoa mitään.

Mikäli tilanne on vielä se, että iäkkäät ja

Lue koko postaus tästä