Eteeriset öljyt ja tuoksuöljy

Muistan ensimmäiset aromaterapiakokemukseni. Sain lahjaksi pienen keraamisen öljylyhdyn, jonka alaosaan laitettiin tuikku palamaan ja yläosaan vettä ja tuoksutippoja. Tuoksu oli ennemminkin itämainen ja tunkkainen, niinkuin halvat suitsukkeet. Olihan se kuitenkin ihana, kunnes löysin paremman.

Sittemmin meille nimittäin hankittiin Young livingiltä diffuusseri, jonka vesi-eteerinen öljyseos leviää höyrynä huoneilmaan. Aivan ihana ja muutos oli valtava. Olisipa varaa hankkia toinenkin diffuusseri, niin makkarin lisäksi olkkarissakin tuoksuisi terapeuttinen vesihöyry. Meillä kissatkin tykkäävät diffuusserin kautta tulevasta tuoksusta. Mutta se diffuussereista.

Rakastan tuoksuja ja erityisesti puhtaita ja aitoja terapeuttisia tuoksuja. Sellaisia, mitkä piristävät tai rentouttavat, poistavat ahdistusta tai avaavat hengitystiet flunssassa ja niin edelleen. Sellaisia saa mm. Frantsilalta Ruohonjuuresta
Yksi ihan älyttömän ihana tuoksuöljy on Frantsilan yrttitilan Aura perfum oil. Todella ihana lahja itselle tai läheisellesi. Pakkauskin itsessään on jo näyttävä ja suht kookas. Kuin hajuvesipakkaus. Pullo on roll-on, joten sitä on helppo annostella ja pitää mukana. 
Frantsilan tuoksuöljy kohottaa mielialaa ja muistuttaa läsnäolon voimasta eteeristen öljyjen aromaterapeuttisia ominaisuuksia hyödyntäen. 
Kuinka Aura tuoksuöljyä käytetään?Levitä

Lue koko postaus tästä