Ettang

Taas tuli vastaan korealainen kosmetiikkamerkki, josta en ole kuullutkaan. Sokoksen kosmetiikkaosastolla törmäsin eilen Ettang-merkkisiin kuppinaamioihin. Häh? Kuppinaamio? No toisaalta, miksikäs ei, onhan niitä kuppinuudeleitakin…Sinänsä hyvä idea, nämähän ovat kevyitä pakata mukaan matkoille. Sekoita vaan vesi ennen käyttöä.

Kirpunkokoisissa, joskin kuvilla varustetuissa ohjeissa kehoitetaan lisäämään vettä ”merkkiin saakka”. Noh, missä merkki? Pienen tarkastalun jälkeen se paljastui pieneksi kohoviivaksi purkin molemmin puolin. Lisättävän veden määrä oli mittaamalla noin 1/2 dl, tosin luulen, että sitä olisi voinut laittaa hiukan enemmänkin, sillä naamiosta tuli aikamoista ”riisipuuroa”. Ei ehkä niinkään rakeista, mutta näyttää siltä.

Purkki jonka nyt korkkasin, on tuo vaaleanlilakansinen, eli jogurttia sisältävä kirkastava ja ihoa tasoittava peel-off cup mask.

Naamioita on Sokoksilla neljää eri sorttia ja ne löytyvät vain myymälöistä, ei verkkokaupasta. Jogurttinaamion lisäksi ostin piparmintun (rauhoittava ja virkistävä) ja muut vaihtoehdot olisivat olleet kehäkukka (kosteuttava ja rauhoittava) ja hiili (kuoriva ja ravitseva). Hinta oli muistaakseni 4-5 euron välillä per kappale.

Arvio: Kuppinaamiosta tulee mielestäni kahteen kertaan.

Lue koko postaus tästä