Ex tempore-reissu kolmen ipanan kanssa ja 20 vinkkiä sen onnistumiselle


Viime viikolla päätimme yhtäkkiä yllättäen pakata laukut ja lähteä seuraavana aamuna reissuun. Kesäsuunnitelmiin kuului tänä vuonna Muumimaailma ja päätimmekin suunnata ihan ensimmäisenä kohti aurinkoista Naantalia. Tämä ex tempore-matka oli todella ihana, huoleton sekä onnistunut ja ainoa hankaluus reissulla oli lähinnä majoitusten löytyminen pikaisella aikataululla. Onneksi jokaiselle yölle kuitenkin löytyi oikein viihtyisät nukkumapaikat.
Ajattelinkin jakaa nyt muutaman hyäksikokemamme vinkin matkan varrelta, josko joku siellä ruudun toisella puolella innostuisi heittämään vastaavanlaisen road tripin perheensä kanssa vielä tänä kesänä. 

1. Unohda Bookers. Majoitusta etsiessä on kaikista toimivinta soittaa suoraan leirintä-alueelle/ hotelliin ja tiedustella vapaita huoneita/mökkejä. Tämän me itse totesimme valitettavasti vasta viimeisen majoituspaikan kohdalla.
2. Pidä huoli siitä, että lapsilla on jatkuvasti tarjolla naposteltavaa, vettä ja mehua. Verensokrujen pysyessä tasaisena vältytään myös ylimääräiseltä kiukuttelulta ja raivareilta. Pätee myös aikuisiin. Erityisesti aikuisiin itseasiassa.
3. Pulahda uimaan aina kun mahdollista.
 
4. Pienten lasten kanssa potta on hyvä olla matkassa mukana. Mä itse henk.koht kammoan yleisiä vessoja, sillä melkein

Lue koko postaus tästä