Eyenlipin kangasnaamiot


Eyenlip on korealainen kosmetiikkabrändi, joka rantautui vastikään myyntiin Beautyko -verkkokauppaan. Beautyko on nimenomaan korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt kauneuden verkkokauppa ja k-kosmetiikasta kiinnostuiden kannattaakin ehdottomasti katsastaa heidän valikoimansa! Sain ilokseni heiltä testiin paketillisen Eyenlipin kangasnaamioita ja vaikka monet lukijani tietävätkin, etten todellakaan ole mikään kangasnaamioiden ylin ystävä, olen pari niistä testannut halusin tulla kertomaan ajatukseni teillekin. Tiedän, että monet teistä rakastavat sekä kangasnaamioita että korealaista kosmetiikkaa ja on aina kiva saada vinkattua teille erilaisista tuotteista! 
Kaikkia viittä naamiota en ole siis vielä testannut, mutta ehdottomasti aion loputkin jossain vaiheessa käyttää. Jokaisen naamion kohdalla on kuitenkin esittely niistä. Ensimmäisten naamioiden kohdalla kerroin myös yleisiä ajatuksiani juuri näistä kangasnaamioista ja viimeiseksi jätin ne naamiot, jotka olen jo testannut ja joista voin spesifisesti kertoa jotain.
*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä, en hyödy linkkien klikkaamisesta

Eyenlip Salmon Oil Moisture Essence Mask* on ihoa ravitseva ja kosteuttava kangasnaamio. Naamion sisältämä lohiöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla kun D-vitamiini ja rasvahapot

Lue koko postaus tästä