Eyenlipin tuotteet – kosteusvoiteet

Moi! Ajattelin esitellä kaikki Eyenlipin tuotteet, jotta pääsette jo vähän tutustumaan tuotteisiin. Tässä ensimmäinen osa! Eyenlipin valikoimasta löytyy aluksi 7 erilaista kosteusvoidetta ja 7 kangasnaamiota. (Valikoimaa tullaan myös täydentämään pian!). Eyenlipin kosteusvoiteet ovat todella hyviä kosteusvoiteita, jotka toimivat varmasti jokaisella iholla. Kosteusvoiteet ovat mielestäni hyviä perusvoiteita, laadukkailla ainesosilla. Itse olen erityisen tykästynyt hyaluronihappoa sisältävään kosteusvoiteeseen, joka pitää jopa minun kuivan ihoni kosteutettuna.Collagen Power Lifting Cream 100mlTehokas kosteuttaja, sillä voide sisältää kollageenia ja hyaluronihappoa.Auttaa ihoa kiinteytymään ja siloittaa ihon pieniä juonteita.Parantaa ihon joustavuutta ja kirkastaa ihoa.
Snail All In One Repair Cream 100mlSisältää etanaseerumia, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa.Etanaseerumi auttaa ihoa uudistumaan ja korjaa ihoa.Sisältää myös niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka kirkastaa ihoa. Auttaa myös vähentämään ihon rasvoittuvuutta.
Super Aqua Moisture Cream 45ml Sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo auttaa myös tasoittamaan ihon pieniä juonteita.Sisältää myös niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka kirkastaa ihoa.Sisältää myös paljon kasviuutteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.


Pure Snail

Lue koko postaus tästä