Fangirling

(ENGLISH BELOW!)

Sori, että on mennyt yli viikko siitä, kun olen viimeksi kirjoittanut!!! Jotenkin aika on vaan kadonnut, johonkin. No mutta, täällä ollaan taas! Ja sitten asiaan.

Muistatteko kuinka lapsena rakastuttiin tulisesti pop-tähtiin, näyttelijöihin ja naapurin poikiin/tyttöihin? Mutta ikää tullessa lisää nämä rakastumiset muuttuvat fanitukseksi, eivätkä tunteet ole niin intohimoisia kuin ne kasvukipuilessa olivat. Ainakaan kaikilla. Se minkä ehkä ajateltiin olevan omituista aikuiselle ihmisille vielä parikin kymmentä vuotta sitten, on nykyään ihan ok. Puhun siis fanittamisesta, fandomeista, fangirlingistä. 

Toki fandomeja on ollut iät ja ajat myös aikuisten parissa (hello Trekkies!). Mutta itse sanoisin että globalisaation ja internetin myötä fandomit ovat tulleet näkyvämmiksi, lisääntyneet ja monimuotoistuneet. Jos haluaa voi omien fandomiensa kanssa verkostoitua ja muodostaa omia yhteisöjä eri puolilla ja eri puolilta maailmaa. Ja tunnettuja tapahtumia löytyy myös, joista itselleni ainakin tunnetuin on San Diego Comic-Con. Tämä on yksi tapahtuma jonka haluaisin itse kokea jonain päivänä. 
No mutta tässä olen nyt lässyttänyt ehkä itsestäänselvyyksiä, kun

Lue koko postaus tästä