Farkun jämistä kotitossut


Olen tällainen tossuihminen, kaikenlaisia tossusia pitää olla, että pysyn lämimänä. Minulla on myös monen monta työtä, jotka eivät syystä tai toisesta ole päätynyt blogiin, vaikka ovat käytössä. Jostain syystä ei vain ole tullut otettua kuvia kertaakaan. Nyt olen päättänyt korjata tämän vääryyden ja kuvaan pikku hiljaa näitä ihanuuksia teille esiin.
Nämä farkkuiset töppöset on tehty jämämateriaaleista ja olen käyttänyt Suuri Käsityölehden tossulehtisen kaavoja (11-12/08). Kyseisessä lehtisessä on iso määrä kaikenlaisia tossuohjeita ja tossun kaavoja on helppo muokata tarpeeseen, kuten nämä on muokattu. Olen tosin lisännyt vain tuon varren tossuun. Varsi on tehty farkkulaukun ylijäämästä.  

Tossuja on kiva tehdä kaikesta jämästä, ei siis riitä, että niitä voi tehdä minkälaisia tahansa, vaan myös voi tehdä mistä tahansa. Farkku tosin on kestävä ja kaunis materiaali ja sen kanssa sopii niin karva, nahka kuin pitsikin. Joten farkuista saa todella erikoisia ja upeita tossuja halutessaan.

On muuten erittäin vaikea keksiä juttua tossuista…Haastavaa, jotten sanoisi. Vaikka olen tehnyt paljon

Lue koko postaus tästä