Fashion Center – Park Lane, Mingli ja Kenkä Derby

Kävin tapaamassa yhteistyökumppaneita perjantaina Vantaan Vehkalan Fashion Centerissä.Mukaan tarttui yhteistyön osalta vaikka mitä ihanaa, kenkiä ja vaatteita. Pääsette lukemaan lisää ihanista vaatteista ja kengistä lähitulevaisuudessa.
Teimme muutamia kivoja vaatetilauksia ParkLane ja Mingelin edustajan Virpin kanssa. Virpi osasi lukea ajatukseni ja löysi minulle juuri oikeanlaiset mallit ja vaatteet heidän suuresta valikoimastaan. Olen niin innoissani upeista vaatteista ja siitä, että pääsette näkemään jotain niin kauniita, hyvinistuvia, mutta myös käytännöllisiä arkivaatteita.
Kannattaa poiketa Fashion Centerin Outletiin, josta löytyy myös Kenkä Derbyn valikoima. Kenkä Derby löytyy Hakaniemestä, josta löydät erikoisia laukkuja, kenkiä, mutta myös niitä klassisia malleja sekä ergonomisesti suunniteltuja kenkiä aina urheilujalkineisiin saakka. Ja sieltä saat aina asiantuntevaa ammattilaisen palvelua. Löydettiin Kenkä Derbyn Sannan kanssa minulle upeat balleriinat ja punaiset Palmrothin talvijalkineet. Olen niin monta vuotta etsinyt punaisia talvijalkineita ja nyt ne löytyivät. Tykkään usein pukeutua tummiin kuoseihin, joten punainen piristää kivasti talvipimeydessä mustaa asua.

Kenkä Derbyn Sanna on sydämellinen, jonka kanssa juttu luisti heti alkujaan.  Liikkeen kenkiä ja laukkuja löydät Fashion

Lue koko postaus tästä