Fashion Centerin muodikkaassa bloggari-illassa*

Hiphei*
Olin eilen Fashion Centerillä Vantaan Vehkalassa bloggari-illassa.Ilta oli oikein antoisa, tapasin tuttuja bloggareita, kuten Have an Ice day-blogin Mankan ja Pinkit Korkokengät-blogin Maijun sekä uusia että vanhoja yhteistyökumppaneita. Milenkiintoisia ja hyviä kohtaamisia. Jutut soljuivat tarjoamisten äärellä ja kolmituntinen hujahti mennä yhdessä silmänräpäyksessä.Fashion Centerillä on aina hyvä meininki, siellä käydessä lähtee hymyssä suin pois. Jos et ole vielä käynyt, niin käypäs tutustumassa Fashion Centerin Outletin uskomattoman laajaan, asu, vaate- ja kenkävalikoimaan.

Joissakin paikoissa on vaan hyvä fengshui. Ostin taannoin feng shuita käsittelevän kirjan, ajattelin samalla valottaa maailmaani. Hetken luettuani tajusin, että koko asuintaloni oli väärässä asennossa, huoneet huonossa järjestyksessä ja talo on muutenkin vääriä energioita…Se siitä sitten! Mutta onneksi edes joissain paikoissa on hyvä fengshui ja Fashion Center on juuri sellainen paikka.

Minulle muoti merkitsee muuntautumiskykyä ja kauniita asuja, kenkiä ja asusteita.
Ne inspiroivat elämäniloon. Minulle on tärkeää, että pukeutuessani olen persoonallinen ja oma itseni. Muotia ei tarvitse ottaa liian vakavasti, se on kuin kivaa pukeutumisleikkiä!
Tyylini on klassinen, mutta ripauksella persoonallisuutta, olen fiilispukeutuja. Ehkä

Lue koko postaus tästä