FAVOURITES OF JANUARY

Ihanaa talvista sekä auringon säteistä sunnuntaita ♥  Viikonloppu on ollut täynnä taas menoa ja vilskettä ja melkein unohdinkin tulla tänään jakamaan teille tammikuun suosikkini. Tapananihan on ollut aina jakaa suosikit jo melko nopeasti heti kuun vaihtuessa. Tässä siis pidemmittä puheitta nyt hieman alkuvuoden suosikkejani.


Kun BikBokiin alkoi heti saapua keväisiä uutuuksia kiidin melkein samantien hakemaan tämän ihanuuden sieltä. Punainen on ollutkin suosikkini jo pitkään, mutta nyt myös raidat ovat löytäneet tieni sydämeen. Tässä paidassa yhdistyy ihanasti ne molemmat, täytyy varmaan pian hankkia tämä paita jo jossain toisessa sävyssä!


Hankin tuossa heti vuoden alussa Polar Loop 2 – aktiivisuusrannekkeen ja pakko sanoa, että tyytyväisempi en voisi olla, eikä parempaa ostosta olisi voinut tehdä. Tästä rannekkeesta en nyt kuitenkaan mainitse yhtään sen enempää, sillä tulen tekemään tästä vielä oman postauksen myöhemmin kun kevät enemmän koittaa. Onko teillä kokemuksia kyseisestä rannekkeesta?


Vanha hiusharjani alkoi vetelemään viimeisiään eli oli aika hankkia uusi hiusharja. Testiin pääsi sitten Cailapin puuharja,

Lue koko postaus tästä