February to do-list

Moikka!Miten teillä on sujunut helmikuun aloitus? ūüôā Mä tulin viikonloppuna käymään kotikotona Kuusamossa ja oon nyt ollut muutaman päivän täällä. Mulla on myös ollut jo yli viikon toisessa jalassa outoa kipua ja selvisi, että mulla taitaa olla iskiaskipu. Oon tainnut kulkea liian vähissä vaatteissa kovilla pakkasilla ja tää tuli siitä. En oo nyt oikein voinut istua paikallaan pitkiä aikoja sillä jalka alkaa tuntua aika ikävältä ja siksi postailussakin on ollut vähän taukoa. Toivottavasti tää pian helpottaisi. ūüôā
Otin tänne reissulle kuitenkin tabletin mukaan ja yritän nyt tässä sängyllä makoillessa postailla. Tykkään tehdä erilaisia listoja ja suunnitelmia, joten nyt saatte lukea vähän mun helmikuun to do-listaa. Jostain syystä en saanut tallennettua tällä uusia kuvia enkä vaihdettua pienempää fonttia, mutta korjaan ne kun pääsen koneelle. ūüôā


Helmikuussa aion… 
• rentoutua kotikotona
• opiskella ahkerasti pääsykokeeseen
• käydä laskiaisena laskiaismäessä ja syödä laskiaispullaa 

• pukeutua lämpimiin ja kivoihin asuihin 
• viettää ystävänpäivää
• käydä ulkoilemassa aurinkoisessa pakkassäässä 

• etsiä kivaa työtä
• postailla

Lue koko postaus tästä