Feissaussuojasta tuli osa arkea

Feissaussuoja on ollut meidän perheellemme aivan erityisen ihana löytö, joka parhaimmillaan helpottaa kaupungilla liikkumista. Feissaussuoja on vielä kohtuu uusi juttu, mutta jo yllättävän moni tuttuni on sen löytänyt omakseen.

Oletko sinä jo kuullut Feissaussuojasta?

Mikä Feissaussuoja oikein on?

Feissaajat hankkivat järjestöille tai yrityksille mm. uusia jäseniä, kuukausilahjoittajia tai tilauksia. Kohtaamiset ihmisten kanssa tapahtuvat kasvokkain monissa vilkasliikenteisissä paikoissa. He tekevät tärkeää työtä.

Nykyisin eri järjestöjen feissaajiin törmää tämän tästä. Ainakin tuntuu siltä, kun on parhaansa mukaan yrittänyt feissaaja vältellä niin toreilla, kaduilla kuin ostoskeskuksissakin. Helsingissä käydessämme stressaan jo etukäteen, mitä tulee käymään.

Feissaussuoja on näkyvä viesti feissaajille siitä, ettei sinua kannatta lähestyä oli tarjolla sitten jäsenyys tai vaikkapa vaalimainoksen ojentaminen.

Feissaussuoja JALOUS
Kuka Feissaussuojasta hyötyy?

Välillä toivoisi saavansa kulkea rauhassa ilman, että kukaan tulee puhumaan. Joskus kun on vain mukavaa olla hiljaa ja rauhassa tai yrittää ehtiä pian lähtevään bussiin.

Meille todellinen ongelma muodostuu kuitenkin

Lue koko postaus tästä