Fetajuusto-kasvispiirakka

Nyt on vuorossa muutaman kuukauden jälkeen ruokaresepti! Paras ystäväni kävi kylässä keskiviikkona, ja päätin kokeilla pitkästä aikaa jotain uutta suolaisen piirakan tekemistä. Hetken aikaa nopeaa reseptiä etsiessäni törmäsin tämän blogitekstin piirakkaan, jota muutin vapaalla kädellä.
Ennen kuin laitan ohjeen jakoon, esittelen fetajuusto-kasvispiirakan, josta tuli tämän näköinen:Piirakkaa varten tarvitaan:2 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleita½ tl suolaa½ tl leivinjauhetta½ dl ruokaöljyä1 dl vettäTÄYTE100 g fetajuustoa1 pieni parsakaali1 pieni kukkakaalipinaattia1–2 dl juustoraastetta PINNALLE2 dl ruokakermaa2 dl maitoa3 kananmunaa1. Sekoita kuiva-aineet keskenään puuhaarukalla. Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan.2. Pilko parsa- ja kukkakaali sekä kuutioi fetajuusto. Levitä täytteet tasaisesti taikinan päälle. Ripottele juustoraaste.3. Kaada munamaito täytteen päälle.4. Paista piirakka 200°:ssa, kunnes pinta on saanut mukavasti väriä.

Lue koko postaus tästä