Fetapinaattipiiras & kuulumisia

Ihan täydellinen herkku illanistujaisiin tai mihin tahansa kissanristiäisiin.Tällä kertaa siis paistelin fetapinaattipiirakan kirsikkatomaateilla ♥
FETAPINAATTIPIIRAS 
Pohja valmispakaste
Täyte:
♥ 1/2 pkt kuutioitua/murustelua fetaa♥ pussi pakastepinaattia♥ muutama kirsikkatomaatti puolitettuna♥ 1/2 prk creme cuisine sipuli♥ 1 dl ruokakerma1♥ 1 dl juustoraastetta
Riko kananmuna ja sekoita siihencreme cuisine, ruokakerma ja puolet juustoraasteesta.Levitä pinaatit, tomaatit ja murustele fetapohjan päälle ja valuta täyte päälle.
Ripottele loput juustoraasteesta päälle.
Paista 200 asteessa 20 min.Täällä jyllää tosi raju flunssa, jonka rinnalla aiemmat ovat olleet mitättömiä,Viidettä päivää mennään keittolinjalla, kun ei pysty kunnolla nielemään.Ollaan miehen kanssa kumpikin oltu ihan petipotilaita.Enpä muista koska olisin näin kipeä ollut, kurkku todella kipeä,kuumetta, aivan tukossa, yskittää ja mitä näitä oireita nyt onkaan.
Jopa mies,joka ei ole koskaan kipeä, on sairastunut ihan kunnolla ja hänellähän tää alkoi jo viikko sitten.Teinit toistaiseksi terveinä. Huoh.Onneksi leikkaushaava on parantunut hyvin ja tikit poistetaan perjantaina.Ei se yskiminen silti selälle hyvää tee, mutta minkäs teet.
Silti  päätin huomiseen sapuskaan panostaa ja tein jopa kakun huomiseksi, koska Itsenäisyyspäivä ♥Jos en

Lue koko postaus tästä