Fiilikset valmennuksen jälkeen

*Kaupallisessa yhteistyössä Boom ValmennusMuistatteko, kun kerroin tässä postauksessa aloittaneeni valmennuksen? Siitä on nyt 4kk ja valmennusta on jäljellä enää muutama hassu päivä! Aika meni todella nopeasti. Ajattelinkin kertoa teille vähän fiiliksiä valmennuksestani.

Miten valmennus sujui?
Yksi isoin muutos on valmennuksen aikana tapahtunut omassa pääkopassani. Olen vihdoin oikeasti tajunnut sen, että jos haluan terveellisemmät elämäntavat, se ei tapahdu sormia napsauttamalla. Koko valmennuksen aikana ollaan tehty pieniä muutoksia pikkuhiljaa.

Oon aiemmin yrittänyt yhtäkkiä alkaa treenaamaan hulluna tai tarkkailemaan syömistäni ja siihen on motivaatio riittänyt sen viikon ja se on tyssännyt siihen. Tälläinen pikkuhiljaa lähestyminen on selkeästi itselleni se parempi tapa, vaikkakin olen ihminen joka haluaa nähdä muutokset heti. 

Minulla oli kovat odotukset valmennukseen – ajattelin että tulen treenaamaan kuin hullu ja saan tässä ajassa pudotettua vaikka 10kg. No näin ei tapahtunut. Koska ennen valmennusta en liikkunut juuri ollenkaan, mun tavoitteena valmennuksen aikana oli tehdä kaksi treeniä + mahdollisesti hyötyliikuntaa ja aerobista. Nyt jälkeen päin tajuan, että

Lue koko postaus tästä