Fiksuruoka.fi

Heipat vaan kaikille! Täytyy myöntää, että oon hurahtanut ihan kokonaan nyt kestävään kehitykseen ja varsinkin ruokahävikin pienentämiseen. Syksyllä kirjoittelinkin täällä siitä miten vähentää ruokahävikkiä kotona. Se että ruokaa heitetään mahdollisimman vähän roskiin ja hyvän ruoan jatkojalostaminen on itselle aikalailla arkipäivää töiden puolesta ja sitä myötä se on hiipinyt myös meidän talouteen. Sanotaan näin, kun heität ruokaa pois niin heität myös rahaa roskiin.
Törmäsin nettiä selatessani Fiksuruoka.fi-sivustoon, joka myy hävikkiruokaa eteenpäin kuluttajille alennettuilla hinnoilla. Toisin sanoen meikäläisen kolme lemppari asiaa yhdessä: ruoka, ruokahävikin pienennys ja alennukset. Olin kuitenkin hieman skeptinen näiden sivustojen suhteen, mutta monen viikon jälkeen päätin sitten kokeilla tätä ja taisin ehkä vähän hullaantua halvoista hinnoista ja laajasta valikoimasta.
Ostoskoriin päätin sitten keräillä erilaisia tuotteita, jotka ovat varmasti kokeilun arvoisia ja tietenkin tuttuja tuotteita joita tykkään käyttää muutenkin ruoanlaitossa. Vihreät linssit, Risentan ananas-chia-manteli-granola, Avokado juokseva rasva ja gluteenittomat korppujauhot ovat omassa keittiössäni hieman vieraita mutta varsinkin linsseille ajattelin antaa mahdollisuuden ihan