Fiksuruokaa ja edullisia hävikkiruokareseptejä

Yhteistyössä Fiksuruoka.fi 


Mekko Maxomorralta

Instan puolella jo jaoin kuvia meidän vapusta ja lupasin jakaa tänne pari reseptiä.  Nämä reseptit ovatkin maukkaita ja helppoja, ja soveltuvat hyvin tämän loppukevään ja kesän juhliin. Näiden tarjottavien kustannukset ovat matalat, koska näihin on käytetty edullisia raaka-aineita ja hävikkiruokaa Fiksuruolta tekemästäni tilauksen ansiosta.

Fiksuruoka pyrkii toiminnallaan vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoaa kuluttajille valtavan määrän edullista ruokaa ja käyttötavaraa. Myynnissä olevat tuotteet ovat esimerkiksi pakkausten muutosten tai väärin arvioidun menekin takia hävikkiin päätyneitä tuotteita. Ostamalla ruokaa Fiksuruoalta, vähennät samalla ruokahävikkiä Suomessa.

Suomessa ruokahävikki on suuri päästöjen aiheuttaja, josta on haittaa niin Suomen luonnolle kuin koko maapallon ilmastolle.

Fiksuruoalla tuotteet löytyy helposti kategorian perusteella. Sieltä minäkin löysin omaan tilaukseeni sopivat; Suurpakkaukset, Säilykkeet ja keitot, Makeiset, Juomat, Ruoanlaittotuotteet, Kahvit ja teet sekä Lastenruoat. Lastenruoat ovatkin edustettuina todella hyvin ja niitä on saatavana myös isoissa pakkauksissa. Meidän tarpeisiimme sain soseita ja smoothiepusseja pitkäksi aikaa huomattavasti edullisempaan hintaan kuin ns. tavallisesta kaupasta ostettuna.

Lue koko postaus tästä