Finlayson kevät ja kesä 2019

 Finlayson kevät ja kesä 2019

Marraskuun pimein aika ahdistaa monia, joten piristykseksi esittelen tässä vähän Finlaysonin kevään ja kesän mallistoa. Käväisin heidän tapahtumassaan aamiaisella ja sain hiukan esimakua tulevasta.

Finlaysonista tulee ensiksi mieleen pussilakanat ja vuodevaatteet yleensä. Mikäs ihme se on, onhan Finlayson vaikuttanut suomalaisten elämään jo 200 vuotta. Finlayson on esitellyt ja tuonut markkinoille monia uutuuksia vuosien varrella ja valinnanvaraa on riittänyt. Sisustamisessa  huomio on kiinnittynyt siihen, että ei ole vain yhtä oikeaa tapaa sisustaa ja tästä onkin otettu opiksi. Mallisto on pyritty tekemään sellaiseksi, että se pystyy sulavasti sopeutuman eri tunnelmiin ja erilaisiin koteihin. Romanttista, tyylikästä ja jännittävää. Monipuolista ja kuitenkin yhtenäistä. 

Tärkeää on se, että tuotteita on sopivasti mutta, ei kuitenkaan yltäkylläisesti. Tässä uusien mallistojen luotsaamisessa on nyt siirrytty maltillisempaan suuntaan ja vähennetty valikoimaa järkevämmäksi.

 Kierrätys on otettu luonnollisena osana mukaan mallistojen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Vanhoja pussilakanoita on kerätty, kierrätetty ja niistä on kudottu räsymattoja. Tyynyissä ja peitoissa, polyesterkuitukin on kierrätettyä