First Aid Beauty – kauranaamio

Viime vuosina olen myös intoutunut kokeilemaan erilaisia kasvonaamioita. Enimmäkseen käytän kosteuttavia naamioita, koska vanha nahkani on ajoittain kosteusköyhä, mutta muunkinlaisia naamioita on tarpeen käyttää. Naamioista on myös kätevä aloittaa uuteen ihonhoitomerkkiin tutustumisen. 
Nykyisin kangasnaamiot ovat kovassa huudossa kiitos aasialaisen kosmetiikan invaasion. En itse ole kovin ihastunut kangasnaamioihin, koska koen niiden pitämisen kasvoilla melko epämiellyttävänä kylmän ja märän tuntemuksen takia. Lisäksi niitä yleensä ohjeistetaan pitämään puolikin tuntia, mikä on minulle aivan liian pitkä aika edellä mainituista syistä. Voidenaamiot ovat aivan eri kastia. Pehmeän ja sileän voiteen tuntu kasvoilla on miellyttävä ja häiritsemätön.

Ostin itselleni ennestään täysin tuntemattoman merkin First Aid Beauty Ultra Repair Instant Oatmeal Maskin (56,7 g) Eleven.fi -verkkokaupasta. Naamio maksoi 22,30 euroa. First Aid Beautyn eli FAB:n tuotteet on allergiatestattu. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, eikä niissä ole synteettisiä hajusteita, jos sellaisia haluaa välttää. Kauranaamio onkin todella maanläheinen, suorastaan maataloustuotteen omainen. Se ei tunnu juuri ollenkaan kosmetiikkatuotteelta. Tuntuu kuin levittäisi kasvoilleen jotain paksua piirakkataikinaa,

Lue koko postaus tästä