Flourish & Be

Ja niin sitä ollaan jo maaliskuussa – ja tätä blogiahan on tosiaan päivitetty viimeksi joulukuussa joten pieni tovi on tosiaan vierähtänyt.

Mutta rehellisesti sanoen en ole juurikaan uhrannut ajatuksiani blogilleni, vaan jopa unohtanutkin tämän.

Tällä hetkellä en ole kokenut halua kirjoittaa tuotearvosteluja saati kauneudesta/kosmetiikasta. En ole myöskään avannut tietokonetta, vaan se on levännyt rauhassa omalla paikallaan täysin koskemattomana pari kuukautta. Ja no, jo parin kuukauden tietokoneen käyttämäättömyys tietysti teki sen, että sitten kun sen avasi, niin sitä käynnistämistä sitten saikin tovin odottaa…

Kosmetiikka on yhä silti paheeni, ei se siitä ole muuttunut. Toisaalta olen viime aikoina kuitenkin pyrkinyt olemaan hieman järkevämpi kuluttaja sen suhteen; vain tarpeeseen, käyttää vanhat tuotteet ensin pois ennen uuden ostoa (lipsahduksia toki välillä sattuu) ja pienenää kosmetiikkavarastoja. Haaveenani onkin saavuttaa pieni kompakti kokoelma, joka sisältää vain helmiä joihin voi aina luottaa, eikä useita tuotteita jotka eivät täytä kaikkia vaatimiani standardeja, niin että pitäisi ostaa aina uusi täydentääkseen jotain toista.

Lue koko postaus tästä