Formula 10.0.6 vartalonhoitotuotteet

*Affiliate- eli mainoslinkki.
Kaikki postauksen tuotteet saatu pr-näytteenä.


Formula 10.0.6 tuli mulle tutuksi aika tarkalleen vuosi sitten, kun sain itselleni testattavaksi ison kasan brändin ihonhoitotuotteita aina puhdistusaineista naamioihin ja kasvovoiteisiin. Nyt Formula 10.0.6 on laajentanut valikoimiaan ja tuonut markkinoille yhdeksän uutta tuotetta vartalolle! Joukosta löytyy kuorintaa, suihkusaippuaa, öljyä sekä erilaisia vartalovoiteita. Sain itselleni maahantuojalta testattavaksi kolme uutuustuotetta: vartalonkuorinnan, jalkakuorinnan sekä jalkavoiteen ja näistä kolmesta aion teille tänään kertoa. Formula 10.0.6 tuotteet on erityisesti nuoremmalle iholle sopivia ja pakkauksetkin henkivät nuorekkuutta kirkkaine väreineen, mutta varsinkin nämä vartalonhoitotuotteet sopivat aivan loistavasti myös hieman aikuisemmalle iholle.

Formula 10.0.6 tuotteet ovat myynnissä Stockmanneissa ja *Kicks.fi -verkkokaupassa. Tuotteiden hinnat vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Postauksessa ilmoitetut hinnat ovat maahantuojan ilmoittamia ovh-hintoja.


*Formula 10.0.6 Sweet Buff Up Polishing Sugar Scrub on kaakaovoita ja ruskeaa sokeria sisältävä vartalonkuorinta-aine. Kuorinta sisältää suurehkoja sokerikiteitä, jotka toimivat kuorinnan mekaanisesti ihoa kuorivana osana. Sokerikiteitä ei ole kuorinnassa mitenkään turhan paljon, mutta ne ovat sen verran tehokkaita, että vartalon saa