Freddyt kainaloon ja menoksi

*Kaupallinen yhteistyö – Freddystore.fi*

Kaapit pursuaa vaatteista mutta aina niitä on saatava lisää. Vähän kuin pahan päivän varalle täyttäisi säilykevarastojaan, samalla tyylillä menee vaatekaapinkin kanssa. Koskaan kun ei voi tietää, jos vaikka tipahtaisi tyhjän päälle. Ja silloin vaatteet ovat kultaakin arvokkaampia. Noh, onhan niitä tietysti monia muitakin tärkeyksiä listan päässä mutta kukapa sitä ei arvostaisi mukavia ja lämpimiä vaatteita kehonsa verhoamiseksi.
Freddie on ollut mielen ja sydämen päällä erityisesti tässä kuussa joten kuinka sattuikaan, että melkein kaimat saapuivat vaatevarastoani täydentämään samoihin aikoihin. Freddie Mercurya tarkoitin. Katseltiin Bohemian Rhapsody ja sen jälkeen itkin kolme päivää putkeen. Nyt en juuri kestä kuulla yhtään Queenin kappaletta tai alan taas vollottaa. 
Nämä Freddyt tulivat siis hyvään saumaan piristämään mieltäni. Kaupallisen yhteistyön kautta sain valita Freffystoresta kolmet housut, ja niistä nämä WR.UP® D.I.W.O Pro® ovat lempparini tähän asti. Tilasin lopulta samaa mallia myös mustina. Näissä malvan värisissä Freddyissä on korkea vyötärö ja joustavan kankaan ansioista housut on helppo pukea ja ne

Lue koko postaus tästä