Free hugs!

Seuraavaksi kuvien puolesta luvassa todellinen hyvänmielenpläjäys! Minulla hurahti valehtelematta tunti jos toinenkin, kun etsiskelin näitä rakkausotoksia vuosien varrelta sekä facebookista että koneelta. Aika voimakkaita tunnereaktioita saivat aikaan.

Tänään kirjoittelen muutaman rivin rakkaudesta, välittämisestä sekä sen osoittamisesta – aihe kun on meidän arjessamme hyvin vahvasti läsnä. Sen lisäksi että rakastamme toisiamme ja sen hyvin herkästi toisillemme myös näytämme, on yksi meistä hyvin avoin jakamaan rakkaudenosoituksiaan myös tuntemattomimmillekkin. Tämä mietityttää välillä meitä vanhempia ja aina silloin tällöin nuo äkilliset yllärihalit saattavat aiheuttaa hieman kiusallisiakin tilanteita. 
Kun Piippis kokee aitoa hyväksyntää, ei hän kaihda osoittaa omaa ihastustaan avoimesti toiselle ihmiselle – vaikka kyseinen ihminen olisikin aivan vieras entuudestaan. Neiti saattaa kapsahtaa kaulaan hyvinkin tiukasti ja on sanomattakin selvää, että kaikki eivät välttämättä osaa tällaista häneltä odottaa tai vastaanottaa. Olen joskus miettinyt, että pitäisikö minun äitinä puuttua näihin hellyydenosoituksiin niitä rajaten, mutta toistaiseksi en ole sellaiselle vielä kokenut tarvetta. Tilanne olisi toinen, jos tämä halaileminen olisi

Lue koko postaus tästä