Fudgeakin parempi hopeashampoo

Mä oon aivan älytön hius-hifistelijä, jos joku ei sitä vielä tiennyt. Oon siis käynyt hiusalaa pari vuotta, kunnes vaihdoin kauppiksen puolelle. Mulla oli nuorempana melkein mustat hiukset, ja vaalensin niitä lähestulkoon neljä vuotta, että tuloksena oli platinablondi. Sen jälkeen päätin, että tästä ei tummaksi takaisin vedetä. Vaaleiden hiusten ylläpito on kuitenkin se haastavin juttu, ja jatkuvasti etin jotain konsteja, millä saisin tän kylmyyden pysymään hiuksissa.

Käytin ennen Fudgea, ja siitä kirjoittelinkin jonkin aikaa sitten postauksen tänne. Fudge taittaa kuitenkin tosi helposti siniseen, ja kaikki blondit kyllä tietää kuinka hopeashampoo tarttuu kaikkein helpoiten niihin tiettyihin kohtiin. Mun tavoite on kuitenkin ollut jopa harmaat hiukset. Monissa Facebookin kauneusryhmissä hehkutettu Fanola No Yellow osui kuitenkin mun silmään pahemman kerran, ja olihan sitä pakko kokeilla.

Fanolaa saa tilattua netistä, ja sitä saa ostettua joistain kampaamoista. Itse bongasin tätä Jyväskylästä Parturi-kampaamo Rödistä ja hintaa tällä purkilla oli 22 €

Fanola No Yellow, 350 ml, n. 22€

– Tää taittaa harmaaseen, ei siniseen, säikähdin ihan ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuinka harmaaksi mun hiukset meni

– Hanskojen käyttö on melkeinpä suositeltavaa tän kanssa, jämähtää käsiin nimittäin tosi tummana

– Shamppoo on tosi tumman sävyistä, ja itse käytän tän vain hiuksissa ja huuhtaisen samantien pois ja se riittää

– Tuoksu ei ole mikään kaikkein hurmaavin, mutta sentää tää toimii!

Kaikissa Instagramin videoissa tää shamppoo muuttaa keltaiset hiukset kylmäksi vaaleaksi unelmaksi, ja nyt vasta oman kokeilun jälkeen uskon tän tuotteen voimaan ihan täysin. Tosiaan mistään normaaleista kaupoista tätä ei saa, mutta esimerkiksi netistä löytyy muutamakin paikka mistä tätä voi tilata. Oon nyt käyttänyt tätä kuukauden päivät, ja kun tää purkki loppuu niin aion ostaa uuden.

Ootteko te kuulleet jo Fanolasta? Aurinkoista tiistaita! xx