GDANSK PUHELINKUVIEN MUODOSSA

Heipsan ja ihanaa auringoista lauantaita kaikille ♥ Mulla olisi vaikka mitä postausideoita mielessä, mutta aika ei yksinkertaisesti ole riittänyt niiden sen pidempään suunnitteluun saati kirjoittamiseen. Tänä vuonna oon halunnut käyttää aikani kaikkeen muuhun kuin someen ja entisenä Instaaddiktina, myös mun Instagramtilini on hiljentynyt entiseen verrattuna. En jotenkin halua enää kaivaa sitä puhelinta tai varsinkaan kameraa esiin joka tilanteessa ja iltaisin käytän sen muutaman tunnin vapaa-aikani mielummin rentoutumiseen ja yhteiseen aikaan kuin koneella istumiseen. Nimittäin yhdenkin postauksen luomiseen menee ihan tajuttomasti aikaa! 
Edelleenkin tykkään kuvailla perusarjesta poikkeavi juttuja, esim matkoilla rakastan kuvailemista. Kamera mulla meinaa kyllä välillä unohtua matkoillakin ja enemmän kuvia tulee napsittua puhelimella. Mennäänkin nyt siis vielä viimeisen kerran Gdanskiin puhelinkuvien muodossa, sitten onkin kaikki reissunpostaukset purkissa!

Aivan ihana Motlawa-joen ranta, mitä pitkin käveltiin monet kerrat. Kesällä tuo on varmasti vieläkin ihanampaa aluetta, kun kaikki jokilaivat lipuvat paikalle ♥

Gdanskin kaunis arkkitehtuuri yllätti mut todellisesti – odotin jotain kaunista, mutta en näin

Lue koko postaus tästä