GDANSKIN OSTOKSET

Ostospostaus taisi olla eniten odotettu postaus Gdanskiin liittyen, joten täältä tulee! Mä oon tosi huono shoppailemaan talvisin, varsinkin vaatteiden sovittelu on ihan vihoviimeistä puuhaa kaikkien talvivaatteiden kanssa. Gdanskissakaan en pahemmin katsellut vaatteita, vaan keskityin enemmänkin kosmetiikkapuoleen. Kosmetiikan lisäksi ostin vain kasan rintsikoita New Yorkerista, jotka päätin jättää suosiolla tästä postauksesta pois.

Gdanskissa kannattaa suunnata Rossmanniin, joka myy suht halvalla kosmetiikkaa. Merkit ovat aikalailla ”markettikamaa”, mutta joukosta löytyy kyllä aarteitakin, kuten Ziajaa! Ziajan tuotteet ovat muutenkin suht halpoja, mutta Gdanskista näitä sai ihan muutamalla eurolla. Ehdin kadottamaan jo suurimman osan kuiteista, mutta esimerkiksi tämä iso pullo Ziajan kaakaontuoksuista suihkugeeliä maksoi euroissa noin 1,65€. Voiteen ostin jostain apteekin ja kosmetiikkakaupan yhdistelmästä, ja hinta oli silläkin noin parin euron luokkaa. Rakastan näiden tuoksua niin paljon ja nyt hieman harmittaa, etten ostanut mitään muuta tämän sarjan tuotetta.

Ziajan misellipuhdistusgeeliä olin himoinnut jo jonkin aikaa ja reissusta löysin senkin ihan muutamalla eurolla. Näissä pulloissa ei muuten ollut

Lue koko postaus tästä