Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Kun tätä meikkivoidetta on niin paljon hypetetty, niin pakkohan se on itsekin kokeilla. Saman tekijän aiemmin kokeiltu Designer Lift Foundation pakkasi oksidoitua naamalla, joten se ei saanut peittävyydestään ja suhteellisen hyväsä pysyvyydestään huolimatta kovin korkeita arvosanoja, joten hiukan epäröin investoimista tähän, mutta sain sitten näytepullon edullisesti, joten kokeiluun meni.
Sävy 4.75 (”light skin with a rosy undertone”) oli ihan täydellinen iholleni. Voide itsessään aika juoksevaa ja levittyi kauniisti. Peittävyys noin medium, joskin sitä pystyi kerrostamaan. Ihan täyttä peittoa tällä ei tosin saa, mutta iho jää aika luonnollisen näköiseksi, vai mitä mieltä olette? Ensimmäisenä kuva paljaasta ihosta (poski), jossa hieman katkenneita verisuonia. Viimeisessä kuvassa tupsautettu hiukan puuteria päälle (Clinique  Redness Solutions).
Kaikki nämä kuvat otettu päivänvalossa. Tohkeissani muuten unohdin kaikki meikinpohjustustuotteet alta, eli iholla vain hoitavaa seerumintapaista (Bion, esitelty edellisessä postauksessa).

Miltäs näyttää ja kiinnostuitko tästä meikkivoiteesta?

Edelleen sanon, että jos peittävää ja hyvää meikkivoidetta etsii, kannattaa kääntyä noin kympin arvoiseen Beauty by Flormarin peitevoiteeseen, josta

Lue koko postaus tästä