Give a girl the right shoes, and she can conquer the world!

Tänään kuvia selaillessani, huomasin että postaus jonka olin aikonut tehdä, oli jäänyt tekemättä. Aiheena siis kengät ja ennen kaikkea hyvät kengät.
Vuosien kuluessa olen alkanut yhä enemmän panostamaan laadukkaisiin kenkiin. Muistan vielä ajan, jolloin kenkiä tuli olla paljon. Ihan sama, mistä kengät oli hankittu, kunhan ne näyttivät hyviltä, eivätkä rasittaneet liikaa rahapussia. Nykyään ajatteluni on muuttunut ihan erilaiseksi. Edelleen omistan paljon kenkiä, mutta nykyään kaikki ovat laadukkaita ja kunnolla harkittuja kenkiä. Mikäli jotkut kengät hieman hajoavat, vien ne suutarille, eivätkä ne lennä heti roskakoriin.

Vaikka usein laadukkaat kengät ovat hieman kalliimpia, verrattuna  ”kertakäyttökenkiin”, on se mielestäni parempi hankinta. Perustelen asiaa sillä, että kun ostaa kerran laadukkaat kengät kestää ne yleensä vuosia. Toisin sanoen, tulee pidemmän päälle ajateltuna halvemmaksi ostaa kerralla kalliit, kuin että joutuisi usein ostamaan halpoja kenkiä. Mielestäni on myös huomattavasti ekologisempaa ostaa kerralla laadukkaat ja kestävät kengät, kuin että ostaa useat ”kertakäyttökengät”. 

Yhdeksi suosikkimerkikseni on noussut Russell & Bromley. Kyseessä on

Lue koko postaus tästä