Glitteriä luomille

Tiedättekö sen tunteen, kun olet jossain mielenhäiriössä mennyt jotakin tilaamaan ja kun paketti saapuu kotia, et löydä yhtään syytä siihen, miksi olet juuri sen tuotteen tilannut?Mulle kävi juuri niin.
Tilasin nimittäin  Cocopandasta muutamia tuotteita ja kun paketti saapui, sieltä paljastui tämä värikäs Pashion Twinkle Star glitter meikkipaletti.
Ei meikkipaletissa siis mitään vikaa ole, se on aivan loistava huikeissa sävyissään mutta sitä ihaillessa mietin mitä ihmettä olen oikein ajatellut tilatessa?
Punaista glitterluomiväriä!
Turkoosia glitterluomiväriä!
No, olihan paletissa muitakin sävyjä, jopa sellaisia joita saatan joissan juhlissa hieman käyttääkin.


Sävyjä on tosiaan monenlaisia, hempeistä vaaleanpuna-liloista ruskeaan ja sinivihreästä turkoosiin.Onhan paletissa myös kolme mattasävyä, jotka itseasiassa ovat ihan kiva lisä sillä tällä voi tehdä myös hillittymmän meikin.
Tarkemmin ajatellen, vaikka ensiajattelulta tästä hieman hätkähdin,tämä onkin oikeastaan oikein loistava kokonaisuus.
Paletissa on tosiaan rauhallisemmat maanläheiset sävyt arkeet tai hillytympään lookin jota voi hieman säväyttää vaikka ruskealla glitter kimalteella tai heittäytyä ihan hurjaksija tehdä huikea bilemeikki vaikka kaikissa sateenkaaren väreissä.Kimaltavan glitterluomivärin käyttöä tarvitsee kyllä harjoitella, etenkin pohjustuksen osalta
jotta sen saa hyvin pysymään.

Haluaisitteko nähdä

Lue koko postaus tästä