Glossybox I marraskuu

Ennenkuin mennään itse asiaan eli marraskuun boxiin, muutama sananen Glossy:n asiakaspalvelusta ja siitä miksi en enää aio tilata boxia.

Tilasin 3 kk Glossyboxin 25.9 ja koska missään kohtaa (tilausta eikä tilausvahvistusta) ei mainittu koska tilaus alkaa, oletin että näin loppukuusta tilatessa tilaus alkaa lokakuun alusta.
15.10 sain lokakuun boxin, jolloin varmistuin (tai niin luulin) että tilaus oli tosiaan alkanut lokakuun boksista ja kuten lokakuun boxi postauksesta on luettavissa, lokakuun Glossy-boxi ilahdutti kovasti.
Kuten kaikki muutkin kauneusbloggaajat, minäkin pyrin julkaisemaan postauksen heti kun olen boxin unboxannut ja niin tein nytkin.

18.10 sain uuden saapumisilmoituksen ja ihmettelin että onko lokakuun boxi vahingossa lähetetty kahteen kertaan vaan suuri yllätys ja pettymys oli se, että minulle saapui kolme päivää myöhemmin syyskuun Glossy-boxi!

Ensinnäkin boxit saapuivat väärässä järjestyksessä. En todellakaan ymmärrä logiikkaa jolla uudempi lähetetään ennen vanhempaa ja eikä tästäkään löytynyt mistään kohtaa Glossyn nettisivuilta mitään tietoa.
Toiseksi en voi blogissa hyödyntää edellisen kuukauden boxia, sillä postausten tulee ilmestyä siinä järjestyksessä

Lue koko postaus tästä