Glossybox, tammikuu 2019

Glossyboxin toimitus Suomeen alkoi. Minulle tuli tämä boxi aikoinaan jonkin aikaa UK:ssa, ja ilmeisestikin aika kultaa muistot, sillä ei tämä aloitusboxi ainakaan kovin innostanut. Katsotaanpa, mitä se piti sisällään.

Ylläolevaa tuotekorttia voi klikkailla suuremmaksi. Jospa kuitenkin aloitetaan varsinaisesta tuotekuvasta vasemmalta takaa, jossa on:

Iroha Nature Tissue Facial Mask Q10 + Collagen. Noh, Q10 on hyvä antioksidantti ja kollageeni arveltavasti toimii iholla kosteuttajana. Hiukan plääh-tuote, sillä en niin hirveästi kangasnaamioista pidä. Olisi olut edes hydrogeelinaamio.

Sen vieressä on ylhäältä musta putkilo, joka on Emité Make Up Lip & Cheek Tint. Nestemäinen monitoimituote siis. En ole merkistä kuullutkaan, eikä todennäköisesti tule käytettyä.

Ylärivissä oikeallaon Manna Kadar GLO Illuminator, eli vaaleanpunaista, korostussävyä sisältävä tuubi. Ainetta voi käyttää korostukseen tai sekoittaa meikkivoiteeseen. Plääh.

Etualalla vasemmalla on Figs & Rouge -merkkinen Hydra-Active Smart Nutrient Vital Day Cream, eli antioksidanttipitoinen päivävoide, joka suojaa ympäristön rasituksilta. Paketin ainoa hiukan kiinnostava tuote, vaikka en päivävoiteita käytäkään. Ehkä se menee kaulaan ja käsille.

Viimeisenä paketistä

Lue koko postaus tästä