Glossyboxin kalenterin luukut 4-6

Kurkataanpas taas, että mitä tuli joulukalenterin luukuista 4-6. Palataan samalla vielä ihan pikaisesti tuohon ykkösluukusta saatuun Narsin nestemäiseen huulilakkaan.


Neljännestä luukusta ilmestyi Philip Kingsley Body Building Conditioner, joka siis on hennolle ja lentävälle hiuslaadulle tarkoitettu hoitoaine. Se on ruhtinaallisessa 60 ml:n tuubissa ja sisältää mm. hydrolysoitua vehnäproteiinia ja glyseriiniä, pehmentävää setyylialkoholia ja staattisuutta vähentäviä aineita. Sopii siis pakkaspäivien lentävien ja sähköisten hiusten taltuttamiseen.

Viidennestä luukusta paljastui MDM Flow (tai MDMflow, kuten se jossakin kirjoitetaan) Greater Than Mascara. Tätä onkin paljon hypetetty, eikä suotta. Pieni ja suhteellisen ohut harja erottelee ripset hyvin ja tulos on jo yhdellä kerroksella siisti ja – niin, katsokaapa itse alta. Netistä huomasin, ettei se ole hinnallakaan pilattu!

Tänään luukusta (tai laatikoitahan ne tietty ovat…) putkahti 3ina The Lip Primer, joka olikin aika mielenkiintoinen, vegaaninen ja vesipohjainen, voidemainen huuliprimer. Sitä voi myös käyttää huulipunan päällä, ja silloin se saa huulipunasta matan.


Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa, glukonolaktonia ja irlanninsammalta (antioksidantti). Glukonolaktoni on

Lue koko postaus tästä