Green leaves

Näiden kynsien takana oli pieni epäonnistuminen. kiireen kanssa sain söhlittyä kynsiä useammat. Sain joitain kohtia paikkailtua mutta kuvauskäden nimetön otti kunnon osuman johonkin tuntemattomaan esineen, että se oli aloitettava alusta. Yleensä luovutan tässä vaiheessa ihan kokonaan tai/ja aloitan uudet.

Koska muut kynnet oli lähes tulkoon valmiina vailla koristeita, en jaksanu millään vaivaantua tekemään nimettömään uudelleen liukua vaan laitoin siihen pelkkää vaaleaa pohjalle. Tämän söhlimisen ansiosta sain idean tehdä liu’ussa olevalla tummemmalla sävyllä leimadecalin.


Käytin näissä siis ihania murrettuja Picture Polishin vihreitä: meow ja sage. Über chic 4-01 laatasta löytyi varmaan ainoa yksinkertainen lehtioksaleima jonka omistan (en ainakaan löytänyt muita). Se sopi mielesäni näihin ihan täydellisesti ♥ 

Joskus söhliminen kannattaa tai siis söhläyksien siivoamisen mutta usein luovutan paljon helpommin. Näiden kynsien johdosta kevät on varmasti asteen lähempänä. Terveisin minä, joka juuri kävi kaivamassa auton puolenmetrin hangesta.

Lue koko postaus tästä