GROWO vermikompostinuute ravitsee kasveja

Minulle Latviasta kotoisin oleva, Korkeus Oyn maahan tuoma, orgaaninen GROWO vermikompostinuute oli aivan uusi tuttavuus, kun ensimmäisen kerran siitä tänä kesänä kuulin. Mielenkiintoni heräsi kuitenkin välittömästi ja kasvoi samaa vauhtia kuin uusi kasvimaakin pihaamme alkoi nousta. Voipi olla, ettei kasvien lannoittaminen ole milloinkaan aiemmin ollut yhtä mukavaa — ja tunnelmallista.

Kaupallinen yhteistyö Korkeus Oyn kanssa.

Luomulaakso kiittää yhteistyöstä.

GROWO vermikompostinuute ravitsee kasveja

Maahantuojan sivuilla kerrotaan, että GROWO on orgaanista kompostoitua jätettä, jota kastemadot syödessään muuttavat lannoitteeksi. Kastematojen ruuansulatusjärjestelmässä tämä rikastuu mm. orgaanisilla aineilla. Juuri kastematojen ruuansulatusjärjestelmän ansiosta vermikomposti on tavanomaista komposti- tai lantapohjaista lannoitetta monipuolisempaa.

Vermikompostin uute on vermikompostin tiivistetty, nestemäinen muoto ja erittäin helppo käyttää kaikkialla puutarhassa. GROWOa löytyykin niin vihanneksille, hedelmille, kukille kuin viher- ja koristekasveillekin. Kannattaa tutustua GROWOn verkkokauppaan.

“Growo stimuloi vihannesten tuottavuutta sekä parantaa merkittävästi mikroflooran kehittymistä, vähentää nitraattipitoisuutta sekä suojaa kasveja raskasmetalleilta, haitallisilta sieniltä sekä hyönteisiltä.”

Kuinka