Guerlain Météorites Base – ja meikkipohjapohdintaa

Olen viime aikoina vatvonut aika paljon meikinpohjustustuotteita. Paula’s Choicen tuotetta, josta kirjoittelin täällä, en näytä osaavan laittaa naamalleni niin vähäistä määrää, etteikö se alkaisi kiillellä alta aikayksikön. Se sopii varmaan kuivemmalle iholle kuin minulla on. Armanin UV Master taas muistuttaa tätä Guerlainin tuotetta koostumukseltaan ja toimivuudeltaan.

Sitten on näitä silikonikittejä, jotka pelittävät kyllä hyvin ihon tasoittamisessa, mutta paksut silikonimassat ovat taas ongelma sinänsä, niin pitkän aikaa käytettyinä kasvoille kuin luonnolle, johon ne päätyvät. Tähän primerien sarjaan kuuluvat niin Smashboxin Pore Minimizing, Annayaken primer ja Cliniquen vastaava, joiden postaukset löytyvät linkkien takaa. Smashboxin primeristä en löytänyt postausta, vaikka arvelinkin siitä kirjoitelleeni, mutta siis samaan kategoriaan menee ja ihan hyvin toimii, paksua kittiä kun on.

Suihkutettavista primereistä olen kirjoitellut aiemmin Urban Decayn tuotteesta täällä, ja ihan hiljakkoin Too Facedin tuotteesta täällä. UD:n suihke oli todella floppi, ja TF:n tuote oikeinkin hyvä.

En aio kopioida tähän mitään maino-liirumlaarumia timanttipölystä ja sensellaisesta, mutta geelissä on puuterihelmiä ja

Lue koko postaus tästä