Hääbloggaajien päivä

Meillä on hääbloggaajien kesken miitti ens viikon lauantaina ja oon aika fiiliksissä siitä! Tapahtuman on järjestänyt Jotain keltaista -hääblogin Iira, joka on keksinytkin sitten meidän kaikkien päänmenoksi ties mitä hauskaa!

Meidän hääbloggaajien päivän idea lähti, kun Iira koitti laskea kuinka kaukana seuraava tapaaminen olisi. Todettuaan, ettei jaksaisi odottaa tammikuusta syksyyn, päätti hän ehdottaa meille muille hääbloggaajille, että pitäisikö meidän (eli Iiran) järjestää ihan oma miitti, ilman että liitytään mihinkään tapahtumaan. Näin kävi ja lauantaina 21.4. meillä on jälleen ihanien hääbloggaajien kesken tapaaminen!

Kuva otettu Love Me Do:ssa viime syksynä. Osa näistä ihanaisista bloggaajista on mukana myös ensi viikon lauantaina! :)Kanssa hääbloggaajia on ihana aina nähdä ja tavata. Pääsee tutustumaan suurinpiirtein samanikäisiin ja samassa elämänvaiheessa oleviin tyyppeihin, joten heidän kanssaan on helppo jutella ja ihanien tyyppien kaa helppo tutustua.

Ensi viikon lauantaina päivä aloitetaan HiMO Clubilla twerkaten. En oo vielä oikeen ihan varma mitä mieltä oon tästä, koska en oo ikinä edes ajatellu haluavani

Lue koko postaus tästä