Hääblogipäivä: glitterii ja naurua! + alekoodi

Hääblogipäivä alkoi siis twerkkaamisella, josta jatkoimme Radisson Blu Plaza Hotelliin, jossa meillä oli tiedossa ihana lounas sekä glitteriä, kampauksia, askartelua ja ennen kaikkea yhdessäoloa!

HiMO Clubiltahan lähdettiin kohti Radisson Blu Plazaa hyvillä fiiliksillä, että tiedetään minne mennään. Olin jopa edellisenä iltana googlannut sijainnin ja tiesin sen sijaitsevan Kampin takana. Kun siinä oltiin aikamme kävelty ja Kampin takana sijaitsevan Radisson Blun luokse löydetty, totesimme sen olevan väärä hotelli. En sitten tiedä kuinka päin prinkkalaa googletin, mutta nähtävästi en kovin huolella… 😀 Käänsimme seuraavaksi kelkkamme siis kohti rautatientoria, jossa hotellimme oikeasti siis sijaitsi. Noh, miksi sitä mukavaa urheiluputkea lopettaa twerkkaamiseen, kun voi myös kävellä ylimääräisiä lenkkejä? 🙂

Radissonille löydettyämme saavuimme meidän yksityiskäyttöön varattuun kirjastoon sekä Bar 7 Blingsiin, jossa edeltä menneet bloggaajat jo odottelivatkin meitä. Olimme kaikki (sanalla sanoen) äimistyneitä paikan kauneudesta, jylhäisyydestä ja hämärästä upeudesta.

Kuvat: Valoisia kuvia (ellei toisin mainita)

Koska olimme kaikki nälkäisiä aamun twerkkaamisesta (ja ainakin itse myös pienestä aamiaisesta), niin kävimme

Lue koko postaus tästä