Hääblogipäivä: goodie pack avautuu + arvonta

Hääblogipäivää on käsitelty täällä ja täällä, mutta nyt avaan vielä päivän goodie bagia, joka sisälsi mitä ihanimpia lahjoja päivän sponsoreilta!


Lahjapussi sisälsi aivan ihania lahjoja ja Glitternistin hopeanvärisen glitterpaketin sain, kun kävin glitteroitavana hääblogipäivässä! Amika lahjoitti meille matkakoon hiustuotteita, jotka tulevat todella tarpeeseen, itse kun en hamstraile matkakokoisia tuotteita, ennen kuin niille on tarve ja mietin, mistähän niitä taas saisi. Kiitos siis Amikalle erittäin tarpeellisista tuotteista! Make Up Store puolestaan antoi meille jokaiselle yhden luomivärin. Omani on kauniin blue navyn värinen, joka varmasti päätyy käyttöön, itse kun suosin yleensä tumma-vaalea väriyhdistelmiä luomiväreissä! 🙂

Mennään Naimisiin -häämedialta sain sekä lehden (joka ei itseasiassa goodie bagissa ollut, vaan sain sen, koska minulla ei uusinta vielä ollut) sekä suklaata, jonka saa kuulemma avata häästressin iskiessä! Veikkaan, ettei häästressi niin pahana iske ennen ensi vuotta (mitä nyt yleinen ja jatkuva häästressi), mutta eihän suklaata sinne asti voi säästää, eihän?!

Kiddexiltä me hääbloggaajat saimme myös upeat Milestone Wedding

Lue koko postaus tästä