Hääblogipäivä II: ihana Clarion hurmasi + alekoodeja

Kaikki postauksen kuvat: Asta / Valo Films 💕

Olin viikonloppuna mahdollisesti viimeisessä hääblogimiitissä, johon tulen hääbloggaajan urani aikana osallistumaan. Toisaalta tämä herkisti, mutta toisaalta ainahan kollegoiden kanssa on ihana meininki! En ehtinyt edes pohtimaan sitä, että häihin oli lauantaina tasan kaksi viikkoa, mitä?!

Aamuni alkoi sillä, että matkasin Clarion-hotellille etukäteen, kun muut olivat vielä Vertical-klubilla tankotansseilemassa. Kun hekin ehtivät Clarionille kävimme tutustumassa yhteen sviiteistä, joka oli annettu päivän ajaksi käyttöömme. Master sviitti oli upea! Todella suuri, upea kylpyammeellinen kylpyhuone, valtava sänky. About kaikki mitä hääyöltä voi haluta, jos on valmis panostamaan yöhön. Hääyön viettäjiä on kahta sorttia: ne jotka eivät halua panostaa, koska käyvät vain nukkumassa ja sitten on ne, jotka panostavat full on hääyöhönsä. Me ollaan ehkä tuossa puolessa välissä, ei liikaa panostusta, mutta haluttiin ehdottomasti kuitenkin hotelliin yöksi jatkamaan hääfiiliksiä. Myös toinen Romance-paketin huone eli Deluxe -sopii erinomaisesti hääyöhön, mikäli kaipaa luksusta, mutta ei liikaa! Mikäli tilaa Romance-paketin, saa huoneeseen tarjoiltuna kuohuvaa ja pientä naposteltavaa (jotka olivat muuten hyviä!).

Sviittiin tutustumisen jälkeen lähdettiin syömään Kitchen & Table -ravintolaan Clarionin alakertaan. Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista! Erityisesti jälkiruoka ja erikseen tilaamamme riesling-viini tuntuivat saavan hääbloggaajilta kiitosta. Ruokailun ohessa pidimme tutun ”tutustumiskierroksen”, joka oli ennemmin kuulumiskierros, sillä Hashtaghäät-Elliä lukuunottamatta kaikki olivat tavanneet toisensa aiemmissa blogimiiteissä.

Seuraavaksi Clarionin myyntihenkilö Sanna esitteli meille hotellia. Clarionissa on useita kokous- ja juhlatiloja, joista meidät vietiin (ymmärtääkseni?) isoimpaan, jossa oli parhaillaan juhlakattaukset valmiina illan juhlia varten. Isoimpaan juhlatilaan mahtuu jopa 500 henkeä, joten jos ökyhäät on tiedossa, niin Clarioniin kannattaa ottaa yhteys! Sen lisäksi, että juhlatilasta pääsi lähes suoraan parvekkeelle (jossa oli upea näköala, kuten kaikkialla Clarionissa), tila ei tosiaankaan ollut mikään teollisuushalli, vaan ihan oikeasti kauniiksi tehty juhlatila. Myyntitakuu oli järkevän kuuloinen henkilömäärään suhteutettuna ja kaikki pöydät, tuolit ym kuuluivat hintaan. Ihan jees paketti siis! 🙂

Pääsimme tietenkin tutustumaan myös Clarionin eri huoneluokkiin. Superior oli hyvä perinteinen huone, yllätyksenä ehkä eniten se, että jo osassa tämän luokan huoneita oli kylpyammeet. Kylpyammeet todellakin for life! 💖 Kävimme myös tutustumassa Clarionin 16. kerroksen uima-altaaseen, kuntosaliin sekä tietenkin Sky Roomiin. Sky Roomista oli upeat näköalat! Olisin voinut jäädä sinne siemailemaan drinkkejä ja katselemaan maisemia vaikka loppupäiväksi.

Päivän aikana oli myös kuvailemassa ihana Valo Filmsin Asta, jonka käsialaa kaikki postauksen kuvat ovat. Valo Filmsiä on tullut nähtyä paljon niin blogimiiteissä kuin messuillakin ja hands down nämä naiset ovat aivan ihania ja lahjakkaita. Ottaisin anyday heiltä videokuvauksen meidän häihin, jos olisi resursseja tällaiseen. Koska me ei voida, niin suosittelen todella lämpimästi heitä kaikille muille niin video- kuin valokuvaamaankin häitä. Heidän kaikkien kanssa on helppo ja kiva olla, joka tekee kuvauksestakin helpompaa. Huippunaisia! 💖

Namina tuli myös kertomaan heidän palveluistaan ja tuotteistaan. Namina on Helsingin keskustassa muutamissa eri osoitteissa sijaitseva aasialaistyyppinen spa-hoitola, jossa tarjotaan mm. thaihierontaa oikeiden alan ammattilaisten toimesta. Saimme myös tuoksutella ja testailla heidän uusia Namina Collectionin tuotteitaan, joihin kuului erilaisia voiteita, pesuaineita ja kuorinta-aineita.

Päivän päätti Script Creativen kalligrafia-kurssi! Aini tuli opettamaan meille kalligrafian alkeita ja vaikka aiemmin pidin sitä turhana häidemme kannalta, niin olihan se superrentouttavaa vain keskittyä paperiin kaikessa hiljaisuudessa ja miettiä paljonko sitä kynää pitikään painaa ja mihin suuntaan mentäessä. Lyhyt kurssi oli oikeasti aika innostava, sillä vaikka minäkään en mikään pro asiassa ollut, niin aika nopeasti siinä oikeasti alkoi näkemään tuloksia eli kaunista jälkeä. 🙂 Kalligrafiaa harjoitellessa oli mukava siemailla kuohuvaa ja nauttia Maxikarkin sekä Romance-paketin tarjoamista herkuista!

Tässä lupaamani alekoodit, Naminan hoitoihin, Clarionin Romance-pakettiin sekä Maxikarkin herkkuihin! 💖

Clarion lupasi blogin lukijoille -10 % pois kaikista Clarion Hotel Helsinki Airport sekä Clarion Hotel Helsinki varatuista Romance-paketeista alekoodilla ROMANCE10. Koodi on voimassa 31.7.2019 asti.

Sain myös ilon jakaa blogin lukijoille alekoodin Naminan ihaniin hoitoihin! Koodilla ENÄÄ EI VOI VAIHTAA saat jopa 20 % pois tilatun hoidon hinnasta! Alennus on voimassa 30.6.2019 asti.

Lisäksi Maxikarkki lupasi toimituskulut pois ensimmäisestä huhtikuun aikana tehdyistä ostoksista, joiden loppusumma ylittää 30 €. Käytä kassalla koodia MAXIHUHTI. Muistathan, ettei koodia voi yhdistää muihin alennuskoodeihin! 🙂

Kiitokset maailman ihanimmille kollegabloggaajille! 💖
Mon Rêve d’amour
Bridelisa
Syysmorsian
Hashtaghäät
Bride & Co.
Satumaista
Häähumussa
Nisti ja Nööri

Sekä tietenkin hurmaaville yhteistyökumppaneille:
Clarion Helsinki
Valo Films
Vertical Club
Namina
Script Creative
Maxikarkki.fi
Pop Up Kemut
Ihana Kukkanen
Miraque -magneettiripset
Mionetto
Häät-media

♥ 12 päivää jäljellä ♥

Lue koko postaus tästä