Hääblogipäivä: twerk it!

Meidän hääbloggareitten ihan oma päivä oli kyllä puhdasta kultaa, sateenkaaria ja rakkautta! Paras (hää)blogimiitti, johon olen osallistunut tämänkertaisen alle vuoden bloggaamishistoriani aikana. Jotain keltaista -blogin Iira järjesti meille hääblogimiitin tänne Helsinkiin lauantaiksi 21.4., kun totesi, että Love Me Do:n tammikuun ja lokakuun blogimiittien väliin jää ihan liian pitkä tauko ilman, että näkee bloggaavia kanssasisariaan!

Porukalla päivää odotettiin pitkään ja hartaasti, kun odotetiin mitä kaikkea huikeaa Iira meille keksiikään ja pakko myöntää, että Iira todellakin ylitti kaikki odotukset, mitä mulla päivää kohtaan oli. Eikä siis mitenkään Iiraa aliarvioidakseen, mutta ajattelin, että kun noiden tapahtumien (Mennään Naimisiin ja Love Me Do -häämessut) nimillä saa ehkä vähän enemmän kiinnostusta kun pelkästään meidän hääbloggaajien titteleillä. Tai en tiiä, hienoa, että meitä arvostetaan bloggaajina!


Meidän hääblogipäivä kuitenkin alkoi sillä, että tavattiin osan porukan kanssa Helsingin päärautatieasemalla (eli steissillä, josta syntyi ihan hauska keskustelu noiden meidän ei-helsinkiläisten bloggaajien kanssa…) ja suunnattiin yhdessä kohti HiMO Clubia, jossa oli tarkoitus

Lue koko postaus tästä