Hääbudjetin kuulumiset

Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi budjettia täällä esitellyt. Olen kertonut, että kokonaisbudjetti häille (poislukien häämatka ja kihlasormukset) on 12 000 euroa, joka maksetaan kokonaan itse. Emme ole säästäneet yhtään etukäteen, vaan kulut on pyritty jakamaan mahdollisimman monelle kuulle ja maksettu kummankin omilta tileiltä. Tuosta summasta on maksettu tällä hetkellä reilu viisi ja puoli tuhatta euroa, jonka näette tarkemmin eriteltynä alta.


Hääpaikan lopullisia kuluja ollaan laskeskeltu pariin kertaan, eikä tuo kuuden tonnin arvio kauas meidän laskuista jää. Juomabudjetti sen sijaan jäi vähän alakanttiin, kun tilattiin syksyllä lähes satasella viinejä viininmaistajaisiin ja tuohon summaan on myös laskettu juomien hakureissun kustannukset. Alkoholittomat juomat saimme onneksi äitini kautta ilmaiseksi, joten siinä säästimme ehkä 70 euroa.

Minun häämekkooni oli budjetoitu hyvänkokoinen summa, mutta tuo hinta alittui kuitenkin reilusti, kun löysin hääpukuni todella hyvästä alesta. 🙂 Myös kampaus ja ehostus -budjetti tulee huomattavasti jäämään alle alkuperäisen laskun, sillä sain hääkampauksen ja meikin todella hyvällä hinnalla. 🙂


Koristebudjetti sen

Lue koko postaus tästä