Häähankinta: hääbolero

Mulla on alusta asti ollut tiedossa (eli kaaaaaauan ennen kuin edes tapasin Visaa) suurinpiirtein tiedossa mun häämekon tyyppi ja sen, että se tarvitsisi boleron tai jonkun vastaavan, jos menisin naimisiin muuten kuin kesän lämmössä naimisiin. Sen jälkeen, kun ostin häämekon, olen kiivaasti etsinyt pukuuni ja itselleni sopivaa hääboleroa. Kriteerejä en koe, että minulla niitä paljoa hääboleroa kohtaan oli, mutta auta armias millainen metsästys operaatio hääbolero sitten kuitenkin oli!


Olen varmaan reilun puolivuotta seuraillut Facebookin kirppiksiä sun muita sivustoja, mistä löytyisi fiksulla hinnalla minulle sopiva kiva bolero. Metsästystähän ei auta se, että uusista hääboleroista saa pulittaa välillä jopa satasenkin, mutta itse en halunnut hirveästi tuhlata moiseen asiaan, mitä (sään salliessa) en käytä kuin kirkossa. Mietin jopa sitä, olisiko ihan hartiahuivi tai jokin muu uusi trendikäs ratkaisu mun juttu, mutta kyllä se siitä selkeytyi, että bolero sen olla pitää.

Halusin, että boleroni olisi vähintään 2/3-hihainen, selässä ainakin ristiselkään yltävä ja edestä vähän kiinninnäisempi (ei

Lue koko postaus tästä