Häähankinta: hääkengät

No nyt ne sitten tuli!

Tilasin hääkengät tosiaan tuossa ennen pääsiäistä, mutta pahaksi onneksi pääsiäinen on hidastanut paketin kulkua ja kengät olivat väärän kokoiset, joten ne piti palauttaa ja tilata uudet. Nyt oikeat kengät ovat kuitenkin kolahtaneet postiin ja kävin hakemassa ne uuteen kotiinsa.

Hääkengiltä en liikaa vaatinut, mutta kriteerejäni ei tuntunut täyttävän monetkaan kengät, joten olen erittäin tyytyväinen, kun kengät on vihdoin ostettu. Kun jälleen pengoin turhautuneena nettikauppoja valkoiset korkkarit silmissä kiiluen ja ne oikeat silmiin osuivat Vamos-kenkäkaupan sivuilla, oli homma aika selvä. Pohdin asiaa noin näön vuoksi vuorokauden, mutta laitoin sitten kengät tilaukseen.


Rakastan näitä kenkiä! Suht yksinkertaset, mut vähän blingiä, oikea väri mekkoon nähden ja ennen kaikkea – matala korko! Vähän huolettaa, et korko on aika kapea, mutta ei auta kun totuttaa itsensä kävelemään näillä pitkäaikaisesti. Plääni on nyt vuoden ajan totuttaa nää omia jalkoja myötäileviks niin, et hääpäivänä ei pitäis olla mitään ongelmia toivottavasti. Kotona on hyvä hipsiä menemään

Lue koko postaus tästä