Häähankinta: hääparinlasit ja sinkkivadit

Eilen saimme kotiin pitkään ja hartaasti odotetut sinkkivadit ja sunnuntaina saimme myös odotetut hääparinlasit! Ajattelin esitellä nämä nyt teille, koska molemmat tuotteet ovat aivan ihania.

Sovimme jo muistaakseni joskus keväällä erään Hääkirpputori-myyjän kanssa, että heidän häidensä sinkkivadit vaihtavat omistajaa häiden jälkeen. Sinkkivadit ovat IKEAn perinteiset kahdenkymmenen litran sinkkivadit (en tiedä myydäänkö vielä, ainakaan en juuri nyt etsimältäni löytänyt). Vadit täytyy tiivistää, jos niiden sisään meinaa laittaa vettä tai jäätä, mutta se on niin helppo operaatio, ettei meitä ainakaan haitannut!


Sinkkivateja on kaksi ja alunperin suunnittelinkin ne pihalle, jossa ne olisivat vettä täynnä ja niissä kelluisi kynttilöitä. Kun kuitenkin eilen saimme vihdoin vadit, tajusin, että ne olisivat ihan liian isot suunnitelmaani. Otamme häissä käyttöön siis plan B:n ja sinkkivadit täytetään jäillä ja juomilla, jossa ne ovat myös erittäin upeat. Neljäänkymmeneen litraan mahtuu varmasti hyvin juomia kylmään ja täytyy pestata joku täyttämään juomia aina välillä vateihin esille.

Sunnuntaina saimme myös hääparin lasit, jotka ostin Hääkirpputori-tyhmästä

Lue koko postaus tästä