Häähankinta: hääpuku, iik!

Niin kauhuissani kun mä viime viikolla olinkin hääpuvun sovittamisesta ja hankkimisesta, ni arvatkaa mitä? Siellä se nyt eteisen kaapissa komeilee!! ♥

Lauantaiaamuna suunnattiin kaasojen kanssa Espoon Zazabellaan, jossa oli tosiaan kaikki vähintään -60 % alennuksilla. Tarkoituksena oli kattella mulle vähän häämekkoa, mikä sopis, mikä ei, onko koko homma ees kivaa, mutta kotiin lähdettiinkin tili kevyempänä ja pukupussi olalla.

Mun häämekkoa ei näissä kuvissa näy!:)
Myyjä, joka sattu mulle oli superihana! Hän oli tosi tsemppaava ja mukava nainen, jutteli kivoja ja osas tarjota aika hyvin just oikeanlaisia mekkoja sovitettavaks. Kattelin iteki mekkorekkejä läpi, mut tuntu, et olin ihan hukassa siellä tyllien keskellä, etten oikeen mitään osannu edes vetää esiin. Yhden mekon löysin ja otin, mutta sainkin sitten kuulla, että tää myyjä oli sen jo mulle valinnut (tai oli näyttänyt mulle kahta mekkoa, joista olin valinnut tämän kyseisen). Valittiin lopulta joku 4-5 häämekkoa, joita sitten lähdettiin kokeilemaan.

Oli ihan sairaan outoa laittaa hääpuku päälle! Toistelin koko

Lue koko postaus tästä